Vi ringer upp dig
Ring mig
GPS tracker Utrustningskontroll Sverige ABAX

Full koll på din utrustning
GPS tracker - GPS Spårning

Har ni grävmaskiner, liftar, släpvagnar, kompressorer eller liknande utrustning? Se till att säkra investeringen – och effektivisera driften. GPS spårning med ABAX Equipment Control - GPS-tracker, får du fullständig överblick över var utrustningen befinner sig, ett imponerande stöldskydd, och möjlighet att följa utrustningens användning och spåra bilen i detalj.

Beställ i store

Så fungerar ABAX Equipment Control -
GPS Tracker

En GPS Tracker enhet monteras enkelt i eller på utrustningen. Därefter kommunicerar den via GSM-nätet med våra servrar, och kan meddela utrustningens position. I vårt gränssnitt ser du enkelt var utrustningen befinner sig.

Om du vill kan vi också koppla din utrustningskontroll till en strömkälla som mäter när och hur längre utrustningen använts. Genom det tillägget kan du t ex följa upp serviceintervaller, eller få pålitligt underlag för fakturering till slutkund.

Vi ringer upp dig!

Lämna ditt nummer så kontaktar vi dig och berättar mer om hur du kan dra nytta av ABAX Equipment Control

GPS Tracker - ett riktigt pålitligt stöldskydd

ABAX Equipment Control med GPS Tracker innehåller ett flertal stöldskyddsfunktioner. Du kan bland annat reglera ett geografiskt område som utrustningen ska befinna sig i – om den används eller flyttas utanför den gränsen går larmet.

Om utrustningen skulle bli stulen och placeras på en plats som saknar GPS-täckning, t ex i en container, kan en radiosändare aktiveras. På så sätt kan utrustningen spåras ändå med GPS trackern

För att skapa starkast möjliga stöldskydd finns dessutom ett tillägg där AS Skan-kontroll, ett bevakningsföretag med en dygnet runt-öppen larmcentral, knyts till din produkt. Om din utrustning blir stulen kan de snabbt rycka ut för att spåra den direkt med hjälp av ABAX Equipment Control.

 

GPS Tracker - beprövad teknik

GPS Tracker enheten som monteras i eller på utrustningen är av det pålitligaste slaget. Den är både vattentät och stöttålig, och kan utrustas med antingen batteri eller extern strömtillförsel.

Som med alla ABAX-produkter ger vi dig livstidsgaranti på din GPS Tracker– skulle den mot förmodan gå sönder skickar vi ut en ny.

ABAX™ App Store

Vill du maximera nyttan av utrustningskontrollen? Här kan du läsa mer om hur du kan bygga vidare på din lösning med våra påbyggnadsfunktioner och –tjänster

ABAX Equipment Control

Har ni grävskopor, liftar, släpvagnar, kompressorer eller liknande utrustning? Se till att säkra investeringen – och effektivisera driften. Med ABAX Equipment Control, GPS Tracker får du fullständig överblick över var utrustningen befinner sig, ett imponerande stöldskydd, och möjlighet att följa utrustningens användning och spåra bilen i detalj.

ABAX Livstidsgaranti

Våra enheter är stryktåliga. Men skulle de trots det gå sönder ersätter vi enheten direkt så länge som du har ett aktivt abonnemang hos oss, utan någon kostnad för dig.

ABAX 24-7

Hos ABAX är du aldrig utlämnad eller utelåst. Vår support står redo dygnet runt, alla dagar och svarar på alla frågor du kan tänkas ha

Periodiska rapporter

Du får de viktigaste rapporterna automatisk till din e-post. Du väljer själv vilka rapporter du önskar att få skickat till dig, och hur ofta.

ABAX API

Vill du koppla ABAX-lösningen till andra system? Lägg till ABAX API och bygg era egna appar, eller integrera det med era befintliga system. Kontakta oss för mer info om ABAX API

ABAX rapportpaket

ABAX har en rad olika rapporter som finns tillgängliga i din körjournal.

NY
ABAX Tags

Med ABAX Tags lägger du till taggar/beskrivningar till spårade fordon och utrustning i administrationen. Du kan gruppera, sortera och filtrera dina objekt, vilket förenklar hanteringen av tillgångar och resurser.

ABAX Stöldskydd

ABAX produkter är stöldgodkända av SSF. Med ABAX stöldskydd kopplar ABAX Fleet Management till en vakttjänst som kan rycka ut omedelbart om ditt fordon skulle bli stulet. Du får bättre stöldskydd och lägre försäkringspremie.

ABAX Drifttidslogg

Med Drifttidslogg kopplas din utrustningskontroll till en enhet som mäter hur länge utrustningen används. Det innebär att du får hårda siffror på hur och hur länge den körts – perfekt för att till exempel skicka korrekta fakturor till slutkunden.

ABAX Service varning

tillägg till ABAX Utrustningskontroll, ger dig meddelande om när din utrustning/maskin behöver servas enligt fastställda intervaller. ABAX enheten mäter driftstid på objektet.

Kundcenter
ABAX Nyhetsbrev & Erbjudanden
© ABAX Trefasgatan 1, 721 30 Västerås
Ladda ner

Lämna din e-postadress och få tillgång till vårt dokument.