Vi ringer upp dig
Ring mig

The Difference is ABAX

ABAX har tre värdeskapande pelare som gör det möjligt för företaget att skapa konkurrensfördelar och få en unik position: människorna, tekniken och produkterna.

 

Människor

manniskor För att vi ska lyckas är det avgörande att alla våra anställda känner till våra värden och lever upp till dem i det dagliga arbetet. Detta är något vi jobbar med kontinuerligt och som genomsyrar all internutbildning och kommunikation. Alla som arbetar i ABAX ska ha kul på jobbet och samtidigt bli lite bättre för varje dag.

 

 

Teknologi

teknologi ABAX4 är kärnan i vår hårdvarulösning för körjournaler, GPS-spårning. Tekniken är välbeprövad och har utvecklats av ABAX tillsammans med Telenor och Siemens. Tack vare kontinuerlig vidareutveckling under de senaste tio åren är tekniken idag världsledande inom sitt fält. Det är en avancerad allroundlösning som fungerar i alla mobilnät världen över, och som använder den senaste GPS-teknologin. I kombination med vår radioteknik kan ABAX4 använda tre olika plattformar för positionering: GSM-positionering, radiopejling och GPS-positionering.

 

Produkter

produkter ABAX levererar lösningar till alla med bil i arbetet (körjournaler, fleet management, GPS-spårning) samt organisationer som behöver säkra och spåra värdeföremål (utrustningskontroll, fordonskontroll). Alla produkter som tas fram utgår från marknadens behov, ska vara enkla att montera och använda samt ha ett stort nyttovärde för kunderna. ABAX både äger och utvecklar systemen själva, både hårdvara och programvara. Alla produkter är ”nyckelfärdiga” och kan enkelt tas i bruk utan komplicerade monterings- eller igångsättningsåtgärder.

 

Tillsammans utgör dessa faktorer våra värdeskapande pelare. Och därav vårt motto: The Difference is ABAX™

Kundcenter
ABAX Nyhetsbrev & Erbjudanden
© ABAX Trefasgatan 1, 721 30 Västerås
Ladda ner

Lämna din e-postadress och få tillgång till vårt dokument.