Vi ringer upp dig
Ring mig
Fleet_mac_IPad_SE

FLEET MANAGEMENT
effektiv fordonshantering

Lägre kostnader, bättre kontroll och effektivare administration är några av de effekter du uppnår med ett Fleet Management System (FMS). Att hålla koll på och styra din fordonsflotta på bästa möjliga sätt är en både tidskrävande och svår del av det dagliga arbetet. Med ABAX Fleet Management blir det lättare att följa lagar och direktiv, att vara uppdaterad på alla data och ha full dokumentation på alla jobb och körningar ni gör.

Beställ i store

Alltid uppdaterad och korrekt dokumentation

Genom att koppla enheten till färdskrivaren gör du det enklare att säkerställa att färdskrivar-relaterade data sparas enligt gällande EU-lagstiftning. Med ABAX Fleet Management behöver man inte längre fysiskt besöka varje fordon för att ladda ner data från de digitala färdskrivarna. Förarna behöver inte heller gå till kontoret för att få information från deras förarkort,. Istället kan all data hämtas från webben – och på så vis undviker ni kostsamma böter om inte alla data är på plats och i enlighet med gällande lagstiftning.

ABAX Fleet Management

Se hur vårt Fleet Management System fungerar här

Förbättra förarnas prestationer

Genom utförliga data från systemet och analyser är det möjligt att jämföra förarnas beteende och bränslekonsumtion. Med rapporterna som systemet erbjuder är det enkelt att hjälpa förarna att köra mer ekonomiskt. En förbättring av förarnas körstil ger stora besparingar på både bränsle och slitage. Detta reducerar kostnaderna och påverkan på miljön. Det kan även reducera försäkringskostnaderna och förbättra bilden av ditt företag för allmänheten.

Vi ringer upp dig!

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig och berättar mer om Fleet Management!

Ha koll på allt

Genom Fleet Management-systemet får du möjlighet att hålla koll på allt som händer i fordonet. Enheten kan rapportera användningstid på fordon och olika tillbehör samt var de varit aktiva på en karta. Vill du veta om ditt fordon sandar, plogar eller håller på med underhållsarbete? Låt ABAX Fleet Management dokumentera fordonets aktivitet, presenterat i en digital karta, och generera kompletta rapporter för att se till att alla dina dokumentationskrav är täckta. Enkelt, säkert, effektivt och tidsbesparande.

ABAX™ App Store

Vill du maximera nyttan av vårt Fleet Management-system? Här kan du läsa mer om hur du kan bygga vidare på din lösning med våra påbyggnadsfunktioner och –tjänster.

ABAX Fordonskontroll

ABAX fordonskontroll "fleet management" visar dig direkt var alla fordon är i realtid, och ger dig möjlighet att styra dem till de mest effektiva rutterna – och den bästa kundservicen.

ABAX Livstidsgaranti

Våra enheter är stryktåliga. Men skulle de trots det gå sönder ersätter vi enheten direkt så länge som du har ett aktivt abonnemang hos oss, utan någon kostnad för dig.

ABAX 24-7

Hos ABAX är du aldrig utlämnad eller utelåst. Vår support står redo dygnet runt, alla dagar och svarar på alla frågor du kan tänkas ha

Periodiska rapporter

Du får de viktigaste rapporterna automatisk till din e-post. Du väljer själv vilka rapporter du önskar att få skickat till dig, och hur ofta.

ABAX API

Vill du koppla ABAX-lösningen till andra system? Lägg till ABAX API och bygg era egna appar, eller integrera det med era befintliga system. Kontakta oss för mer info om ABAX API

ABAX rapportpaket

ABAX har en rad olika rapporter som finns tillgängliga i din körjournal.

ABAX Drifttidslogg

Med Drifttidslogg kopplas din utrustningskontroll till en enhet som mäter hur länge utrustningen används. Det innebär att du får hårda siffror på hur och hur länge den körts – perfekt för att till exempel skicka korrekta fakturor till slutkunden.

ABAX Service varning

tillägg till ABAX Utrustningskontroll, ger dig meddelande om när din utrustning/maskin behöver servas enligt fastställda intervaller. ABAX enheten mäter driftstid på objektet.

Digitala inputs

Du kan hålla koll på all typ av elektroniskt styrda enheter i dina fordon. Du ser användningstid, skapa händelser för underhåll, skapa varningar och se användningen av dina enheter eller utrustningar i kartan.

ABAX FMS rapportpaket

Få tillgång till en stor variation av rapporter när du nyttjar ABAX FMS. Du kan se bilparkens bränslekostnad, körningar, kör- och vilotider, körbeteende och hur bilens utrustning används direkt i kartan.

Digital färdskrivare

Genom att koppla enheten till färdskrivaren görs lagringen enligt de EU-bestämmelser som finns till en barnlek. Allt sparas säkert och tryggt enligt de tidsramar som lagen kräver.

CAN bus

CAN bus är en standard där man kan koppla upp sig mot ABAX Fleet Management för att hämta ut relevant data direkt från fordonet. Även om detta är en standard så kan datan variera från fordon till fordon.

ABAX Föraridentifiering

Föraridentifiering är perfekt för företag som ofta har förarbyten. Föraren som övertar bilen eller utrustningen registrerar sig innan han påbörjar sin första körsträcka. Registrering kan ske via applikation, SMS eller automatiskt med en personlig ID-bricka.

ABAX Stöldskydd

ABAX produkter är stöldgodkända av SSF. Med ABAX stöldskydd kopplar ABAX Fleet Management till en vakttjänst som kan rycka ut omedelbart om ditt fordon skulle bli stulet. Du får bättre stöldskydd och lägre försäkringspremie.

Externa sensorer

Spårningsutrustningen gör det möjligt att hålla koll på den externa utrustningen i fordonen. Det är möjligt att koppla flera olika tillhängen samtidigt och på så vis rapportera hur mycket de olika tillhängena används, med tider och platser i en kartbild.

Förarbeteende

Med rapporterna som systemet erbjuder, är det enkelt att hjälpa förarna mot ett mer ekonomiskt körbeteende och på så vis väsentligt reducera kostnaderna för bränsle, slitage, försäkring och miljöpåverkan.

NY
ABAX Spotsök

Med ABAX Spotsök visas fördonens rörelse i en karta för en hel dag innanför ett valbart område. Du får nu en översikt över aktivitet innanför ett område, och kan snabbt ge svar på förfrågningar från kunder.

Kundcenter
ABAX Nyhetsbrev & Erbjudanden
© ABAX Trefasgatan 1, 721 30 Västerås
Ladda ner

Lämna din e-postadress och få tillgång till vårt dokument.