Vi ringer upp dig
Ring mig
01_00_produkt

Elektronisk körjournal - ABAX Triplog

Körjournaler med automatik

Används yrkesbilarna för privata resor? Skenar kostnaderna för drivmedel och fordon? Eller tragglar du fortfarande med handskrivna körjournaler? Då bör du köpa elektronisk körjournal!

Fördelar med elektronisk körjournal

ABAX är världens ledande leverantör av elektroniska körjournaler. Genom en smart teknisk lösning dokumenterar körjournalen alla körningar automatiskt via GPS, så att varken företag eller anställda riskerar en skattesmäll. Det blir dessutom lättare både att minska på drivmedelskostnader, och att öka servicen mot slutkunden. Den elektroniska körjournalen ABAX Triplog uppfyller Skatteverkets rekommendationer kring körjournaler.

Alla resor förs automatiskt över från GPS tracker och lagras säkert i våra system, du behöver inte tanka ur resorna från GPS enheten själv till din dator, enklare lättare och smidigare.

 

Montering och Installation av din elektroniska körjournal ABAX Triplog

Här kan du läsa mer om Körjournaler och Elektroniska körjournaler

Beställ körjournal
Elektronisk körjournal

Se hur vår elektroniska körjournal fungerar här

Riskera ingen skattesmäll

Företag som slarvat med sina körjournaler kan upptaxeras med upp till en miljon kronor. Enskilda anställda som använt en yrkesbil privat kan efterbeskattas med så mycket som 50 000 kronor.

För den enskilde är det inte lätt att hålla koll på alla skatteregler och myndighetskrav. Därför håller vi på ABAX koll på de senaste reglerna – så att du slipper oroa dig för skattesmällar.

Vill du veta vad Skatteverket säger? Osäker på vad som verkligen gäller? Tack vare vår expertis och bevakning av området kan vi också ge dig skatterådgivning som en del av vår kundservice.

Läs mer om skattereglerna och om vår skatterådgivning här

Så stor kan skattesmällen bli

Slarv med de handskrivna körjournalerna kan stå er dyrt. Här ser du hur mycket straffskatt företag och anställd kan råka ut för om Skatteverket kommer på revision.

Företaget kan upptaxeras med:
0
Efter tre år
Anställda kan upptaxeras med:
0
Efter tre år

Automatiserat och alltid uppdaterat

ABAX Triplog är rent fysiskt en GPS-enhet som automatiskt håller koll på alla körningar, och alltid är uppkopplad mot våra servrar.

Det betyder att den alltid uppdateras med den senaste mjukvaran, att den alltid följer de senaste skattereglerna, och att du har omedelbar tillgång till all information i ett användarvänligt webbgränssnitt. Med vår tilläggstjänst lagras dessutom alla körningar i vår backuplösning i sju år – så länge som Skatteverket kräver.

Här kan du läsa mer om Skatteverkets arkiverings och lagringskrav

ABAX Triplog installeras snabbt och enkelt i din bil
ABAX Triplog - Hårdvara

FÖR DIG MED YRKESBIL

Har ni en eller flera bilar i er verksamhet ställer Skatteverket strikta krav på korrekt dokumentation av all bilkörning. För både förare och bilansvarig är en helautomatisk lösning perfekt. Detta är också det rätta valet om du som förare av en privatbil eller förmånsbil vill ha en helt automatiserad körjournal utan att behöva använda din mobiltelefon.

  • Enkel att installera
  • Dokumenterar automatiskt all körning
  • Följer alltid de senaste skattereglerna för milersättning
  • Skräddarsydda rapporter

Rekommenderas för privatbilar och firmabilar för en enklare arbetsdag.

Köp här
Använd appen till din körjournal
ABAX TRIPLOG - APP

FÖR DIG MED PRIVATBIL ELLER FÖRMÅNSBIL

Det perfekta komplementet för er med privatbilar i tjänsten, yrkesbilar eller förmånsbilar. Kan nu användas helt fristående utan hårdvara. Används för att du som förare ska kunna dokumentera så att ersättning som återfås eller den drivmedelsförmån som betalas är korrekt. För förare med förmånsbil hjälper den att dokumentera och tydliggöra när 3000 mil är körda i tjänsten, då förmånsbeskattningen sänks.

  • Korrekt milersättning efter Skatteverkets riktlinjer genereras från din smartphone
  • Perfekt för både privatbilar och företagsbilar
  • Snabb och effektiv hantering av milersättning
  • Automatisk dokumentation av all körning under arbetstid
App Store

Support dygnet runt

Hos ABAX är du aldrig utlämnad eller utelåst. Vår support står redo dygnet runt.

I supporten reder vi ut eventuella problem, och svarar på dina frågor om allt från administrering till skatteregler. Många saker kan du dessutom ordna själv, direkt i vårt smarta användargränssnitt.

Till kundservice

 

Vi ringer upp dig!

Lämna ditt nummer så kontaktar vi dig och berättar mer om hur du kan dra nytta av en elektronisk körjournal

Marknadens främsta hård- och mjukvara

GPS-enheten som monteras i bilen kommunicerar via GSM-nätet. SIM-korten kommer från Telenor för att ge dig maximal täckning och driftsäkerhet.

Hårdvaran är både robust och vattentät. Därför ger vi dig också livstidsgaranti på våra körjournaler.

På den mjuka sidan är vi inte heller sämre. Ett egenutvecklat gränssnitt gör det enkelt för dig att överblicka alla fordon, körningar och data som behövs. Har du fler produkter från ABAX kan du förstås administrera också dem i samma gränssnitt.

Läs mer om den tekniska lösningen här

 

KVALITETSGARANTI

Vi jobbar alltid på att förbättra våra produkter och kundservice. Därför är vi också certifierade enligt ISO-standarderna 9001 14001, och 27001.

 

24 TIMMARS SUPPORT

Hos ABAX är du aldrig utlämnad eller utelåst. Vår support står redo dygnet runt och svarar på alla frågor du kan tänkas ha.

 

 

 

LIVSTIDSGARANTI

Våra enheter är stryktåliga. Men skulle de trots det gå sönder ersätter vi enheten direkt, utan någon kostnad för dig.

ABAX™ App Store

Vill du maximera nyttan av en elektronisk körjournal? Här kan du läsa mer om hur du kan bygga vidare på din lösning med våra påbyggnadsfunktioner och –tjänster

Elektronisk körjournal

Med ABAX Triplog riskerar du ingen straffskatt för att du skrivit felaktiga körjournaler. Alla resor registreras automatiskt, och du fårt både körningar och kostnader via webben.

ABAX Livstidsgaranti

Våra enheter är stryktåliga. Men skulle de trots det gå sönder ersätter vi enheten direkt så länge som du har ett aktivt abonnemang hos oss, utan någon kostnad för dig.

ABAX 24-7

Hos ABAX är du aldrig utlämnad eller utelåst. Vår support står redo dygnet runt, alla dagar och svarar på alla frågor du kan tänkas ha

Periodiska rapporter

Du får de viktigaste rapporterna automatisk till din e-post. Du väljer själv vilka rapporter du önskar att få skickat till dig, och hur ofta.

ABAX API

Vill du koppla ABAX-lösningen till andra system? Lägg till ABAX API och bygg era egna appar, eller integrera det med era befintliga system. Kontakta oss för mer info om ABAX API

ABAX rapportpaket

ABAX har en rad olika rapporter som finns tillgängliga i din körjournal.

NY
ABAX Tags

Med ABAX Tags lägger du till taggar/beskrivningar till spårade fordon och utrustning i administrationen. Du kan gruppera, sortera och filtrera dina objekt, vilket förenklar hanteringen av tillgångar och resurser.

ABAX Fordonskontroll

ABAX fordonskontroll "fleet management" visar dig direkt var alla fordon är i realtid, och ger dig möjlighet att styra dem till de mest effektiva rutterna – och den bästa kundservicen.

ABAX Mobile

Körjournalens perfekta komplement. Styr körjournalen med en app i din mobil. ABAX Mobile finns för iOS, Android, Blackberry, och alla enheter som stöder JAVA. Ladda ner, mer information? App Store.

ABAX Stöldskydd

ABAX produkter är stöldgodkända av SSF. Med ABAX stöldskydd kopplar ABAX Fleet Management till en vakttjänst som kan rycka ut omedelbart om ditt fordon skulle bli stulet. Du får bättre stöldskydd och lägre försäkringspremie.

ABAX Biladministration

Ordning på försäkrings-, service- och leasingsavtal, skatt/besikning, brukaravtal? Nu kan du få all denna information på ett ställe.

ABAX SMS-tjänst

Skicka SMS till alla fordon/förare i systemet "vem kan ta akut uppdrag?", "ny tid för morgondagens möte..". Med ABAX SMS-tjänst skriver du bara meddelandet och bestämmer vilka som ska ta emot det. (Max 100 SMS/ månad)

ABAX Trafikflyt

Tillägg till Fleet Management, där du/admin ser trafiksituationen är i samma kartbild som era bilar. Förenklar ruttplanering/färdväg för förare vid brådskande turer. Admin ser vilken förare som lättast/snabbast kan vara hos kund.

NY
ABAX Parking

EasyPark + ABAX = ABAX Parking. Starta parkering i EasyPark appen - avsluta genom att köra iväg, med ABAX Parking har det aldrig varit enklare att parkera

ABAX Datalagring

Som ABAX-kund kan du lägga till datalagring för alla uppgifter som din körjournal genererar. Det betyder att dina resor lagras säkert hos oss i upp till sju år – så länge som Skatteverket kräver.

NY
ABAX Spotsök

Med ABAX Spotsök visas fördonens rörelse i en karta för en hel dag innanför ett valbart område. Du får nu en översikt över aktivitet innanför ett område, och kan snabbt ge svar på förfrågningar från kunder.

Vad säger våra kunder?

Therese Fröberg
Hemfrid
"Tidigare fördes nästan inga körjournaler. Med ABAX har både administration och kostnader blivit mindre, och arbetsmiljön bättre."
Gabriel Lengstrand
Hål i Betong AB
"..vi valde det som var ledande och mest seriöst därför blev det ABAX körjournal."
Lasse Andersson
Elaktören Stockholm
"Vi hade tittat på andra system tidigare, men valde ABAX för att de helt klart är den bästa totallösningen. Skillnaden är ABAX - stämmer"
Mikael Lindmark
Lindmarks Larmteknik AB
"Med ABAX får vi enkel hantering av körjournalerna för förmånsbilar, servicebilar. Vi spar tid och pengar och allt är enkelt"
Urban Kling
Bollnäs Kommun
"Vi valde ABAX i första hand för att installationen är så enkel, ABAX fokuserar verkligen på kundens behov."
Ingvar Hultgren
Ingvars VVS
"Vi slipper extra jobb med manuella körjournaler och har support som alltid svarar."
Håkan Karlsson
VVS Resurs
"..vi har sparat 3000 liter bränsle på ett år sedan vi fick ABAX i bilarna och vi slipper jobbet med manuella körjournaler."
Fabio Di Filippantonio
Sparvath Fönster&Städservice
"..var jobbigt att sköta manuellt, ABAX var det bästa alternativet, nu är det mycket bättre."
Thomas Andersson
Otto Nilsson Byggnads AB
"..vi ville få ordning på journaler, om vi får frågor från skatteverket har vi svart på vitt och uppfyller lagstiftningen."
Andreas Olsson
NOMOR AB
"..vi valde ABAX för att det enkla handhavandet, den enkla installationen och en bra support"
Matti Karhunen
Matti Karhunen Bygg AB
"..innan vi skaffade ABAX körjournal skrev vi körjournaler för hand, det var väldigt arbetskrävande,..lätt att det blir fel.., nästan omöjligt att hålla reda på alla resor, ..nu är det väldigt mycket enklare.."
Johan Mendenhall
Puts Johan
"..innan vi skaffade ABAX körjournal skrev vi manuellt,..det var ett ständigt tjat på personalen, ..det var jobbigt och tidskrävande.."
Tomas Pettersson
Kent P Måleri
"..det var struligt, jobbigt och krångligt innan vi införskaffade ABAX i bilarna, vi har många korta resor och många arbetsplatser.."
Bo Karlsson Bodin
BTS Golvfixar´n
"Man var jätteduktig i början och sen kom man av sig i mitten på veckan och sen skulle man försöka gå tillbaka och minnas var man varit."
Lars Lindh
Elektra AB
"Innan journalerna hann komma, blev det rena tjatet istället om att de ville ha in de här journalerna och ville ha in det omgående."
Andreas Elb
Ostkustens Riv & Sanering
"Vi skrev tidigare manuellt på lappar, det var väldigt struligt, men vi var medvetna om att det var viktigt att göra körjournaler.."
Carl Kjellberg
QI Construction
"..innan vi började med ABAX var pappersarbetet ganska omfattande..., det var mycket jobb innan.."
Mats Åberg
Byggmatte
"..innan vi skaffade ABAX var det en väldans massa pappers arbete, varje dag fick man sätta sig och försöka komma ihåg, nu finns ingen risk att man glömmer bort resor..!"
Niklas Engström
Niklas Montage Service
”Alla anställda var väldigt positivt inställda till att slippa skriva de där manuella körjournalerna.”
Jonas Friberg
Signal & Banbyggarna
"Med ABAX får vi kontroll på bilarna och körjournalerna. Vi har dessutom sänkt våra fordonskostnader.”
Bengt Ryberg
Gösab Sotning AB
"..vilket innefattade att de fick lägga en halvtimme om dagen på sina körjournaler och ABAX har gjort att detta momentet försvunnit."
Jörgen Kristén
Takjour Entreprenad i Stockholm
"Killarna tycker att det är jättebra och enkelt. Förut glömde de bort hälften av tiden att rapportera och fick de sitta efteråt och tänka. Nu kan de fokusera på att jobba istället."
Kundcenter
ABAX Nyhetsbrev & Erbjudanden
© ABAX Trefasgatan 1, 721 30 Västerås
Ladda ner

Lämna din e-postadress och få tillgång till vårt dokument.